Zadnje objave, obvestila

 • Vadba čisto za vsakega, pridruži se nam! Oktober je naravnost idealen, da se ponovno spravite v dobro formo.Pridružite se nam na urah skupinske vadbe pilatesa, body mixa in body pumpa. Urnik najdete tukaj. Pridi in se ...
  Objavil 4. okt. 2020 13:48 Športno društvo Linija
 • Začetek skupinskih vadb v septembru Pozdravljeni,  v mesecu septembru ponovno začenjamo s skupinskimi vadbami.  Najprej bomo začeli z vadbami pilatesa in sicer:  Ponedeljek, 7.9.2020: pilates začetna skupina ob 18.00, nadaljevalna skupina pa ...
  Objavil 4. sep. 2020 05:51 Športno društvo Linija
Prikaz objav 1 - 2 od 8. Prikaži več »

Namenite nam del dohodnine


Bodite dobrodelni in našemu društvu namenite 0,5% dohodnine, ki bo drugače šel v državno blagajno. 
S prispevkom nam boste olajšali uresničevanje naših ciljev, omogočili bolj zabavno in učinkovito vadbo, saj bomo pridobljena sredstva namenili za nakup nove opreme.

Vaše zadovoljstvo je naša motivacija.
Vaš uspeh je naš uspeh.
Z Vašim napredkom napredujemo mi.


Športno kulturno društvo Linija Novo mesto (prej: Lorena Šport) nudi odlične skupinske vadbe in individualne programe, primerne za moške in ženske vseh starosti, s katerimi lahko ohranite ali ponovno pridobite zdravo telo, tako fizično, energetsko kot emocionalno.

Glede na vaš cilj, želje in potrebe lahko izbirate med različnimi vadbenimi programi

 • Pilates (skupinska vadba s kombinacijo klasičnih pilates vaj, pilates stoje in powerpilates), 
 • Body mix (skupinska kardio vadba na stepu), 
 • Pody pomp (anaerobna vadba pri kateri udeleženci po ritmu glasbe dvigujejo uteži).
 • streching in korektivna vadba ter
 • individulana vadba.
Ekipo Športno kulturnega društva Linija sestavljamo inštruktorji, vaditelji, pedagogi ter predvsem prijatelji, ki v svojem učenju skrajno uživamo. Svoje znanje nenehno izpopolnjujemo, gradimo na različnih šolanjih, saj si želimo, da se z nami vedno odlično počutite. Sledimo novim trendom, metodam, programom poučevanja.

Za nas niste le številka! Sprejmemo Vas kot človeka - posameznika, individualno obravnavamo vaše cilje in želje, ki jih želite z nami uresničiti. 

Vedno se Vam posvetimo in svetujemo pri izbiri najboljšega vadbenega programa, tistega, ki bo 100 % uresničil Vaša pričakovanja.