Lorena šport

Nedavne objave, obvestila

  • Urnik v času šolskih “krompirjevih” počitnic 2018 V času šolskih “krompirjevih” počitnic, bo vadba potekala le v ponedeljek, 29.10.2018 ob 19.00 (body mix2) in ob 20.00.(pilates).V torek, sredo in četrtek vadba ...
    Objavil 28. okt. 2018 10:16 Lorena Sport
  • Nova sezona 2018 / 2019 Nova sezona vadb je pred vrati in skupaj jo bomo otvorili že prihodnji ponedeljek, 3. 9. 2018! Urnik ostaja enak ​lansko letnemu. Lepo vabljeni "stari" in seveda tudi "novi" člani ...
    Objavil 28. avg. 2018 06:16 Lorena Sport
Prikaz objav 1 - 2 od 26. Prikaži več »

Vaše zadovoljstvo je naša motivacija. 
Vaš uspeh je naš uspeh. 
Z Vašim napredkom napredujemo mi.

Bodite dobrodelni in nam namenite del dohodnine, ki bo drugače šel v državno blagajno. 

Lorena-sport ponujamo odlične skupinske vadbe in individualne programe, primerne za moške in ženske vseh starosti, s katerimi lahko ohranite ali ponovno pridobite zdravo telo, tako fizično, energetsko kot emocionalno.

Glede na vaš cilj, željo in potrebe lahko izbirate med različnimi programi:
  • Pilates (skupinska vadba s kombinacijo klasičnih pilates vaj, pilates stoje in jogalates),
  • Body mix (skupinska kardio vadba na stepu),
  • streching in korektivna vadba ter
  • individulana vadba.

Ekipo Lorena-sport sestavljamo inštruktorji, vaditelji, pedagogi ter predvsem prijatelji, ki v svojem učenju skrajno uživamo. Svoje znanje nenehno izpopolnjujemo, gradimo na različnih šolanjih, saj si želimo, da se z nami vedno odlično počutite. Sledimo novim trendom, metodam, programom poučevanja. 

Za nas niste le številka! Sprejmemo Vas kot človeka - posameznika, individualno obravnavamo vaše cilje in želje, ki jih želite z nami uresničiti. Vedno se Vam posvetimo in svetujemo pri izbiri najboljšega vadbenega programa,  tistega, ki bo 100 % uresničil Vaša pričakovanja.