Lorena šport

Nedavne objave, obvestila

  • Vadba odpade Pozdravljene,  v SREDO, 16. 1. 2019 ODPADE ura body mixa 1. Odpadli termin lahko nadomestite v četrtek na uri body mixa 2 oz. pilatesa. Prosim povejte še ostalim.  Hvala za ...
    Objavil 16. jan. 2019 06:32 Lorena Sport
  • Urnik v času novoletnih počitnic - Srečno 2019 V času šolskih “novoletnih” počitnic, bo vadba potekala le v četrtek, 27.12.2019 ob 20.00 (body mix2). V prihajajočih dneh vam želimo vesele praznike ter uspešno in priložnosti ...
    Objavil 27. dec. 2018 01:24 Lorena Sport
Prikaz objav 1 - 2 od 28. Prikaži več »

Vaše zadovoljstvo je naša motivacija. 
Vaš uspeh je naš uspeh. 
Z Vašim napredkom napredujemo mi.

Bodite dobrodelni in nam namenite del dohodnine, ki bo drugače šel v državno blagajno. 

Lorena-sport ponujamo odlične skupinske vadbe in individualne programe, primerne za moške in ženske vseh starosti, s katerimi lahko ohranite ali ponovno pridobite zdravo telo, tako fizično, energetsko kot emocionalno.

Glede na vaš cilj, željo in potrebe lahko izbirate med različnimi programi:
  • Pilates (skupinska vadba s kombinacijo klasičnih pilates vaj, pilates stoje in jogalates),
  • Body mix (skupinska kardio vadba na stepu),
  • streching in korektivna vadba ter
  • individulana vadba.

Ekipo Lorena-sport sestavljamo inštruktorji, vaditelji, pedagogi ter predvsem prijatelji, ki v svojem učenju skrajno uživamo. Svoje znanje nenehno izpopolnjujemo, gradimo na različnih šolanjih, saj si želimo, da se z nami vedno odlično počutite. Sledimo novim trendom, metodam, programom poučevanja. 

Za nas niste le številka! Sprejmemo Vas kot človeka - posameznika, individualno obravnavamo vaše cilje in želje, ki jih želite z nami uresničiti. Vedno se Vam posvetimo in svetujemo pri izbiri najboljšega vadbenega programa,  tistega, ki bo 100 % uresničil Vaša pričakovanja.